Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter

Ska jag förlåta?
Tvingas jag älska?

Jag kan bara gråta som ett barn
helt förtvivlad

Sveket större än mitt tålamod
Vill slå men skulle aldrig kunna

Känns som hela mitt inre blöder
min ögon är fyllda men själv är jag helt tom

Vakade över dig
tacket jag fick var en smärta större än döden själv

Älskade dig mer än livet
känslan du gav mig gör mig döende

Ditt svek var ett hån
hatar




Fri vers av Nattpoet
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-27 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoet
Nattpoet