Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekot

De sökande ögon från en drömmare
är trött på alla lögner

jag har hört att du gråter för någon
snälla någon hör denna gråt

vågar inte fråga varför du är ensam
du vänder dig bort

tystnaden ekar genom rummet
det gör så ont att se

ibland får jag se så bitar av ditt mörker,
färgen av dina drömmar,
drömmar så fulla av frågor

när din någon hittar dig se hennes
sanning och öde och ge henne ditt svar




Fri vers av Nattpoet
Läst 595 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-15 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoet
Nattpoet