Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas en mycket underbar människa


Den mjuka vindens vildmark

En mjuk vind drar igenom det orörda
tar den med sig dofter fulla av liv

långsamt tassande, öronbedövande tyst
med fullmånen och nattens vakande stjärnorna i sina fotspår

ensam och med ett lugn som bara finns här
i det outforskade för årstiden täckt av alla naturens färger

där rå styrka, listighet och försiktighet
är den enda som avgör livets gång

men innan natten övergår i dag
ett ylande avsked till månen bryter tystnaden

snart är det daggens tur att tvätta bort ännu en natt
låta den mjuka viden varsamt smeka ännu en dag välkommen

ut i det vilda




Fri vers av Nattpoet
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-19 22:16



Bookmark and Share


    Domvetingetomoss
Mycket fint språk, tyckte om denna :)
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattpoet
Nattpoet