Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bästa vän


Tack

Mitt ansiktet begravt hos vännen i en kram som aldrig tar slut
som jag har begravt alla mina sorger och besvär förut

nu har jag träffat vännen som kan läka mina sår
hon höll om mig och från min kind torkade varje tår

hon ler och säger att jag är värd all världens kärlek
och jag vet att från henne kommer aldrig något svek

jag släpper ut tårarna och känner hur orden värmer mitt bröst
hon kramar hårdare och säger att jag alltid har hennes tröst

jag ser solen skymta fram mitt i natten och den lyser
jag vet att detta är sista natten jag sitter ensam och fryser


tack för att du är hos mig och vännen som alltid finns
när jag tar mitt sista andetag och ser tillbaka är det dig jag minns




Fri vers av Nattpoet
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoet
Nattpoet