Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett längtans brev

Sänd mig ett brev
med dina tankar
i blyerts
på ett gulnat papper

För jag måste få veta
Få höra från dig
Vad du känner
och inte känner

Så sänd mig ett brev
Där varje streck på pappret
Är resultatet av ett
Ömt hjärtas längtan



Men min trånad
Och mitt hopp
Förblev min trånad och mitt hopp
För ett brev som aldrig kom




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-12 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér