川柳 - senryu" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
川柳 - senryu


du finns

 

vet att du finns där
bakom stängda ögonlock
ser jag dig alltid

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 762 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-12 12:44



Bookmark and Share


  friheten
Jätte vacker
2008-12-05

    sunnanvind
En dröm..bakom stängda ögonlock..en bild i ens inre..vackert!
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer