Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgsen


Du försvann

Förstår du hur det ligger till?
Frågade doktorn nonchalant.
Just det blev jag förbannad av att höra,
Visst, mitt liv är i en ända röra.
Men tror han inte att jag förstår,
Att hon inte längre återstår.

Det han skulle kunna förklara,
Är hur jag ska kunna leva,
Leva utan min älsklings flicka.
Utan hennes kloka ord,
Hennes värmande blick
och hennes underbara leende.
Ja, utan allt…det där.

För jag är ensam nu,
Ingen har jag vid min sida.
Så nu går jag här,
I sorgens stund.
Och försöker hitta en anledning,
Till varför just hon,
Försvann..




Fri vers av Nattpoet
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-12 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoet
Nattpoet