Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TA AVSKED

 

 

Skilda vägar vi går många gånger i livet

Vi kommer och vi går

Vi lämnar och träffa nya människor

Vi tar avsked och går nya vägar

Nya vägar kan betyda nytt liv

Nya utmaningar att utforska

Ny vägar i livet gör dig till nån som vågar ta språnget

Nya vägar att gå som du aldrig sett kan få oväntade positiva framgångar

Bryta med det gamla och släppa in det nya

Lossa på alla hårda livsregler du så hårt hållt i

Jag vill gå nu mot nya vägar som jag aldrig sett

Vill släppa det tunga det gråa

Jag villl öppna på lås hos mig själv och titta nyfiket

Vill bara släppa taget nu och inte få dåligt samvete

Vill lyfta mina vingar sväva fritt och våga tro igen att jag kan

    




Fri vers av Fånga dagen
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-12 18:47



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbart.
2008-09-12

  Sladjana Zubcevic
" Vill lyfta mina vingar sväva fritt och våga tro igen att jag kan "
Vackert skrivet, min vän!
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen