Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Versfoten i kläm.

Ajajaj... bara fint, tack!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger