Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett citat, av mig, som jag sa på en engelskalektion när vi diskuterade Shakespeare-engelska.


Ett citat utan namn

The words are chosen
because they are chosen to be.




Övriga genrer av Europee
Läst 363 gånger
Publicerad 2008-09-12 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee