Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okej, ett försök på lite Shakespeare-engelska. Kommentera gärna!


Tis my lungs

'Tis my lungs
that make me breathe.

'Tis my eyes
that make me see.

'Tis my ears
that make me hear.


But 'tis the love
for which I live.




Fri vers av Europee
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee