Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det är svårt att andas.


Tung luft.

Luften pressar sig genom luftvägarna.

Det blir tyngre
för varje
andetag.




Rummet
ändrar form
på näthinnan.


Hjärnan
slutar
tänka.


Blodet
pumpar inte
längre.




Ändå känner jag
hur luften
pressar sig
genom luftvägarna

sakta.




Fri vers av Europee
Läst 332 gånger
Publicerad 2008-09-26 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee