Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sonat till dig

Jag spelar
på en rostig gammal trumpet.


Från noter
som länge sedan var läsliga.


Men det är en sonat till dig
Och ingen annan.




Fri vers av Europee
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-03 20:09



Bookmark and Share


  lou_lou
Den du! Den gillade jag jättemycket! Jag kan verkligen höra den ensamma trumpeten.
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee