Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är Underbar

Jag försöker
att hitta ord
som beskriver dig.

I klungor kommer de.
Hundratusen.
En miljon.

Men så säger du:
"ett ord".
Och de stannar upp.


Men lilla Underbar
fortsätter att gå
hela vägen genom munnen
flyger genom luften
fram till dig.




Fri vers av Europee
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 22:03



Bookmark and Share


  lou_lou
Den var helt klart söt!
"Men lilla Underbar"
Fint skrivet av dig!
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee