Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag svek dig

En sådan genomgående smärta, rakt in.
River i mig, sliter mig i bitar.
Jag som redan var trasig.
Full med sprickor.
Min hjälplöshet, mitt misslyckande.
Det är din smärta..
kan du någonsin förlåta mig?




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 23:36



Bookmark and Share


    Ruffa
Skit snygg! Kan inte säga mer!
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy