Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just for fun...


Du lilla banan!




Hej på dig du lilla banan
vart du än dej böjer
så kommer Bruno K Öijer
be din aftonbön för fan

Allt har en början och ett slut
väsande ångest i ändlös ordkaskad
kom dunka mig hårt glittrande asfaltstad
i tystnad hörs en badankas tjut

Visst kan du vissla Johanna
tillsammans i ordlös hunger en stund bara
med sylt och grädde vi äter varann klara
men vill du inte framför allt stanna, Anna...




Fri vers av ikristo
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 23:49



Bookmark and Share


  Marreb
Skön hyllning till glada visor blandat med... ja, allt möjligt faktiskt... :-)
2008-10-06

  Bjarne Nordbö
Let gott med hela kroppen efter som jag idag brö upp med en som hette Anna. Din humor lyser starkt denna månklara natt.
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

ikristo
ikristo