Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
olycklig kärlek


Att se dig

Att se dig
att se dig med en annan
att veta att man aldrig dög
att man aldrig räckte till
att veta att man bara var
som skräp som något
man bara kunde kasta bort
och glömma
att förlora igen att aldrig
kunna älska igen
att vara som något
man bara kunde skratta åt
och trampa på
att vara den som blir lämnad
utnyttjad och krossad
det gör så jävla ont!
det gör så jävla ont!







Fri vers av Snöfjäril
Läst 286 gånger
Publicerad 2008-09-13 12:43



Bookmark and Share


  friheten
Vacker skriven om lämand, smärtsamt, att det blir så.
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril