Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig hårt

Ta mig
Ta mig hårt
Jag vill känna
din varma hud
nära
Jag vill känna
dina heta läppar
mot mina
Ta mig
hårt
Jag vill känna
ditt fasta grepp
på mina höfter
Jag vill ha dig
här
och nu
Ta mig
Ta mig hårt




Fri vers av Snöfjäril
Läst 572 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-01 11:24



Bookmark and Share


  berxper
Oj! den här var det glöd i!
Riktigt erotiskt.
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril