Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska med mig

Jag smyger tätt intill dig,
känner din hud mot min och
värmen som den ger.
Drar in doften från dig,
och sluter ögonen.
Kan inte låta bli att försiktigt
och långsamt smeka din mage och
ömt kyssa din nacke.
Drar dig närmare mig,
och låter fingertopparna leka øver dina bröst
och ned längs insidan av låret.
Kan höra hur dina andetag blir allt tyngre,
och hur du drar mig närmare dig.
Nafsar dig försiktigt i örat och viskar:
-Älska mig, Älska med miig




Fri vers av Snöfjäril
Läst 522 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-01 11:19



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Snöfjäril!

Oemotståndlig text... Hälsar Fredrik
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril