Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett svart skynke

Med ett svart skynke
över mitt ansikte
så lever jag mitt liv
på mitt eget sätt
som jag vill
för att dölja smärtan
för att slippa alla krav
för att dölja min sorg
all min tvivel
och min rädsla
för att orka finnas
och existera
för att kunna överleva
verkligheten




Fri vers av Snöfjäril
Läst 476 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-24 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril