Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utanför


Smutsig

Det smutsiga golvet
blänker en stund
men bara för ett ögonblick
innan det sakta bleknar
och försvinner bort
de kommer nu
spottar och trampar på dig
du är smutsig igen
du tänker dig bort i tanken
till dalen bortom bergen
där örnen seglar fram i frihet
under honom rör sig
den vilda mustangjorden
genom den blommande
vackra grönskande dalen
det ensamma stoet tittar efter dem
med sorg och smärta i sin blick
hon börjar sakta gå mot flocken
hingsten möter henne
och välkomnar henne i flocken








Fri vers av Snöfjäril
Läst 250 gånger
Publicerad 2008-09-13 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril