Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det mest förbjudna

Det skriker,klöser,behövs
i mina ådror,
en blick,ett leende,
en beröring,
bekräfta beroendet,
förneka mig inte,
ty,din beundran är mitt allt,
utan blickar dör jag bort,
tynar iväg likt ett barn
utan närhet,
tala goda ord,
klä av mig med blicken,
ty,jag försvinner om du
låter bli




Fri vers av Snöfjäril
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-13 13:22



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
-Väv Ihop Dina Tre Senaste Till En-
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril