Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgsen


Olika likheter

Tro, Hopp, Kärlek

Tro på godhet är borta, i denna mörka värld,
redan innan jag lärde känna den

Hopp är inte sista som överger oss
snarare det som händer när vi blir övergivna

Kärlek har rivit och slitit mitt trasiga hjärta
alldeles för många gånger för att jag ska ha någon använding för det

Lögn, Svek, Sorg

Lögn som leder dig till godhetens slocknade låga
kvar finns bara svekets kalla skugga

Svek för alla dom gångerna du sa att du skulle finns
men där fick jag vänta ensam

Sorg som fyller mig upp till ögonkanten och försätter över kanten
hur många dagar har vi kvar tillsammans?




Fri vers av Nattpoet
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-13 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoet
Nattpoet