Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap, kärlek


Då skulle du veta



Om jag kunde skriva
orden som inte finns
kunde visa dig det osynliga
och säga det ohörbara
då skulle du veta vad jag känner
då skulle du veta vad jag förstått
att gott är starkare än ont
tillsammans är vi starka
behöver du mig
är jag här




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 380 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-14 12:25



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Mera sådana goda
tankar goda ord
skulle vi behöva
mer av på vår:
**JORD***
************
2008-10-16

    sunnanvind
suckars vad vackert och vist...
2008-09-22

    Maria Malm
Att kunna synliggöra tydligt för annan person om att man inte står ensam.
2008-09-15

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker-fylld av vishet och trygghet och viljan att vara livets uträckta hand - i en form som darrar av poesi.
Applåd!
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors