Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gjorde mig halv

 

 

Du gjorde mig illa
som du alltid gjorde
Du sårade mig illa
som det naturligaste i världen
Du skrattade rått
det gjorde mig illa
Jag ville vara hel
men du gjorde mig halv

Nu är det
jag som gör dig illa
som du gjorde mot mig
jag som sårar dig
som du gjorde mot mig
jag som skrattar rått
som du gjorde mot mig


Nu är jag hel
men du kan bara bli halv


©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-14 13:18



Bookmark and Share


  Yvonne
Hämnden är ljuv sägs det. Mycket bra skriven dikt där du får fram precis hur det är mellan par som har problem. Hur man sårar varandra och njuter av det. Alltför många människor faller i den här fällan, där äktenskapet blir en enda stor maktkamp. Stor applåd.
2008-09-16

  Rosen VIP
Ja, så kan det vara och så avslutas..
relationer i alla de former raseras och byggs upp igen...
tyckte om känslan bakom orden.
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt