Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografi

Ett urblekt fotografi
Ett minne som är tabu
En ram med spricka i
Ett minne som gick itu

Ett hus utan tak
En flicka utan kläder
En leksak utan sak
En flicka med skinn av läder

Ett café med ingen stol
Ett hjärta som blöder
En blomma utan sol
Ett hjärta i söder

En kind utan en tår
Se men inte röra
Ett hjärta fyllt av sår
Orden som ingen tycks höra




Fri vers av Snöfjäril
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-14 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril