Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasögon

Jag lät dig låna mina glasögon för kvällen
För att du var söt i dem
Det var vad jag sa

Egentligen ville jag bara ha en anledning
att höras av lite senare


Jag lät dig låna min hand för kvällen
Men bara för kvällen
Det var vad jag sa

Egentligen ville jag att du aldrig
skulle släppa den




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-14 15:33



Bookmark and Share


  Elin Katten Lo VIP
Den här dikten är bara så. Känns precis så som jag försöker få fram ibland, fast då blir det mest gulligt och bara gulligt. Kanske på ett fånigt sätt. Den här är bara gullig, och fin och sådära härligt ärligt.

Det vill jag se mer av.

Yeah.
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér