Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I månsken

månen har en ny färg
här skriker man mot den
glömmer bort den
det är det jag gör
jag känner mej redan bättre
jag tog hem en man igårkväll
han pratade bara om sitt ex lisa baroon
jag frågade lite frågor om lisa baroon
vad var hennes favoritfärg
var hon rik
gillade hon frukt
var hon en skogsmänniska
men lisa baroon var ingen skogsmänniska
hon var aktiv i grupper som ville främja
maskinerna och industrierna
hon hade en robothund
hon vaknade upp från ena dagen till
den andra och var tokig
hon hade fått besök under natten
av en maskin som hade haft sex med henne
och gjort henne med barn
nu ville hon lämna sin kille och följa
med maskinen
så hon försvann
jag frågar mitt ragg vad det var för
maskin hon stack med
han säger att han inte vet
kanske var det en godisautomat, säger jag
sen knullar vi och skriker mot månen.








Fri vers av Snöfjäril
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-09-14 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril