Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång...

En gång i tiden var jag lyckligast i världen,
jag hade inte allt,
men jag hade det som var viktigast,
dig!

Vi lovade varandra evig kärlek,
att det alltid skulle vara du och jag..

Men livet är ingen saga,
det finns inga lyckliga slut.

Så även denna saga fick sitt slut..




Fri vers av Maria C
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-14 19:52



Bookmark and Share


  korpfjäder
Kanske sagan om dig själv ändå kan ha ett lyckligt slut!
2008-09-14

    Nicklas VIP
Känner verkligen igen mig här...
Hårt, hemskt, smärtsamt...

Men även om det är svårt, så får man inte förlora hoppet.
Jag tror det finns lyckliga slut också! =)
2008-09-14

    Willma
Det finns lyckliga slut;
men dom är få!
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria C