Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nya banor

En känsla av rastlöshet.
Sprider sig.
Kroppen kliar.
Rör sig i nya banor.
Vad är det som saknas.
Jag vet inte.

Kanske händer som tar i mig.
Som stannar kvar.
Och inte låter mig gå.

Kanske ljudet av nåt annat levande.
Som lever bredvid mig.
I symbios.

Jag vet inte.
Men jag känner att kroppen rör på sig.
Åt ett annat håll.
Vet bara inte åt vilket.

Ska jag hoppa på.
Eller hoppa av.
Jag vet inte.

Jag vet bara att kroppen rör på sig.
Den vill någonstans.
Kanske ska jag lyssna den här gången.




Fri vers av Glittra G
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-14 20:39



Bookmark and Share


  häxanmara
Hoppa på nu direkt...


Sista tåget går snart.
2008-09-14

  korpfjäder
Rörelse... känns att du hittat ord för något ordlöst!
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G