Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är de modiga killarna som får dansa med de vackra flickorna

Det är de modiga killarna
som får dansa med de vackra flickorna

Föra dansen
steg för steg
andetag för andetag
hjärtslag för hjärtslag

Å jag är inte den som drar mig
för att bjuda till dans
men när det kommer till dig
kan ingen man vara modig nog

För så som din blick
berusar varje man
Å så som du visslar
kärlekens melodi

Blir även den
tappraste av riddare
lika stum som en pojke
i sin första kyss




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 469 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-09-15 11:57



Bookmark and Share


  aol
bara gillar
2008-09-29

  ~Leonardo~
Visst handlar det om mod och blygsamhet, allt för en dans, och kanske en kyss...
2008-09-18

  Blåbäret
Denna var riktigt rar...men det är bara att bjuda upp, man kan inte få mer än ett nej...
2008-09-15

  Daniel_78 VIP
Julius kan skriva!
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér