Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leenden

ett tandgluggsleende
ger så mycket mer
än ett Colgate-smile




Övriga genrer av livräddaren
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-07-28 13:38



Bookmark and Share


  dofta
skit fin
2005-08-21

    vilsen
haha, så sant ! söt, denhär !
2005-07-30
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren