Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför inte lite sex?


Sängen utan spikar

du behövde inte ta mig vid handen
dra mig in i sovrummet
kasta mig i sängen
trycka mig ner

jag följde dig
äntrade kammaren
slöt mina händer hårt om dina armar
kastade dig ner

du lade en bindel för mina ögon
band den fast
band mig fast
vid tredje rispningen
kunde jag inte mer
skrek

jag väntade på det jag önskade
och visste inte att det var detta jag önskat
du var min mästarinna,
men jag vann.




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-15 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet