Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ymnighetshorn gott som något.


Gjallarhornet

stöt dina toner
mot mitt ego
upplös det
låt mig tjäna
världens själ

nu är jag endast
ditt redskap
jag existerar inte
du kallar på mig
och jag lyder

världen är inte idag
människorna lyssnar inte
deras eviga plåga, sorg,
rädsla, glömmer de ständigt
och sträcker ut sig,
hela kroppens yta mot
det, för vilket själen är blind.

människorna smakar
och dör för att få smaka allt




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 491 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet