Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåter du mig?

Det finns ingenting man menar mer
Det finns ingenting man ångrar mer
Det finns ingenting man hoppas att du svarar på mer

Den känslan när man säger ordet
Den är så obeskrivligt stark
Den tar upp hela dig

Du kan inte mer än att säga varje ord
Ord för ord och det är svårt att få fram de
Ändå låter det så falskt

Det går knappt att undvika gråten när man säger det
Man skakar i hela kroppen

Och hoppas på att det här inte är slutet
Slutet på en vänskap så lång
Slutet på en kärlek

Eller slutet på något mycket, mycket större

Trots det,
Kan det vara en början på något mycket starkare
Men hur mycket orkar ni med?

Jag ber om förlåtelse
Förlåter du mig?




Fri vers av sozara
Läst 211 gånger
Publicerad 2008-09-15 21:32



Bookmark and Share


  Fiia
bookmärke x) <33
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara