Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vemod


Trasigt troll






Namn ett trasigt troll
Författare Debbie Glover 37
Kategori Sockerdricka / Vänner / Förtroende
Skapad 2008-04-23 23:53:36




ETT TRASIGT TROLL

En sorgsen tjej
Som helst ville försvinna
Ville in i evigheten ta nästa kliv
Hennes framtid och allt hennes hopp
stöttes mer eller med en gång med kraft ur hennes kropp
Hur ska hon någonsin kunna bli hel
Utan din underbara röst
bara du som kan ge henne tröst
Lämnade värme i hennes bröst
Hur ska detta hjärta lagas
När folk inte längre orkar höra henne klaga
Ord som ensam är stark
Känns i magen som en spark
Inte heller läker tiden några sår
För att det i ögat syns det en tår
Så var inte rädd för det trasiga trollet
Slut dina armar om henne helt och hållet
Hennes hjärta kan för stunden kännas varm
När hon får känna dig mot sin barm

snälla skriv komentarer











Fri vers av Ekorren
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-16 12:34



Bookmark and Share


  fågel grå
Jaa, vi har väl alla känt oss
som skit och velat försvinna till skogs.
Konstigt nog finns det alltid något
som drar upp oss ur missmodet.
Hejar på dig . .
2008-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Ensam kanske inte är stark.
Men jag föredrar i så fall att vara svag.
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ekorren
Ekorren