Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tröst

du ser mig
jag ligger i sängen
och gråter
du går fram till mig
och tröstar mig
du sätter dig på sängen
Bredvid mig
och smeker mig över håret
du ser på mitt ansikte
mina ögon
som nu är alldeles rödgråtna
och fulla av tårar
Jag vet varför jag gråter
och du vill
trösta mig
prata med mig
krama mig
säger att allt blir bra
För du vet
att jag gråter för att jag saknar dig.........




Fri vers av Ekorren
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-11-06 12:47



Bookmark and Share


  marie persson
Absolut, fina tänkvärda ord, kramar din vän Marie!
2008-11-08

  fågel grå
Det var fint
skrivet.
2008-11-06

  friheten
VAcker skriven om närhet
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ekorren
Ekorren