Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om min favorit


räddande vän

Jag Står På Bron Och Tittar Ner....
Ett Litet Kliv Och Jag Finns Inte Mer...
Jag Blundar Å Känner Vinden I Mitt Hår...
Nerför Mina Kinde Rinner Sakta En Tår...
Jag Viskar Förlåt Mej, Jag Orkar Inte Leva Mer
NärJag Precis Ska Ta Mitt Sista Kliv Ut,
Hör Jag En Röst: Du Får Inte göra ett Slut!
Jag Vänder Mej Om, De E Min Vännina Som Pratar
Hon Öppnar Sina armar Och Jag Vet Att Hon Behövs..
Jag Tar Ett Sista Andetag Och omsluter mig i min
Väninnas Trygga famn min väninna torkar mina tårar
Klappar mitt Hår och bara håller mig i sina armar
och jag vet att hon har just precis Räddat mitt liv....




Fri vers av Ekorren
Läst 284 gånger
Publicerad 2008-11-06 12:45



Bookmark and Share


  marie persson
Kom ihåg , du är aldrig ensam, jag finns här...............kram!!
2008-11-08

  fågel grå
Du är inte ensam..
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ekorren
Ekorren