Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smärta

SMÄRTA

Jag har ett hjärta av sorg en själ av smärta
Men vet ej vad den kommer ifrån jag
Vet bara att den finns .Varje dag påminns jag om den
Jag gråter och lider men ingen ser. Det känns som
Om jag är osynlig att jag inte finns likt moln som ser
Härligt mjuka ut men är bara fulla av vatten
Men så är min värld tom och hopplös
Men alla säger bakom molnen finns alltid en blå himmel
Men jag säger bara jag tror det när jag ser det
Om någon kan bevisa det så skulle jag bli
Evigt tacksam




Fri vers av Ekorren
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-11-08 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ekorren
Ekorren