Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rakbladet

Jag trycker rakbladet hårt mot huden..Jag hoppas att det kommer blod.du vänder dig mot mig och frågar Varför? Jag tittar på dig som frågar med tårar som rinner och säger:
jag vill bara bli av med min smärta
då tar du mig i dina armar
kramar om mig och håller om mig och mina
tårar strilar ner för mina kinder och du säger
med en trygg varm röst att allt blir bra!




Fri vers av Ekorren
Läst 306 gånger
Publicerad 2008-11-08 01:34



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
M.A.L.I.N

Du kan fan inte va sann!! Det är mobbing det du håller på med!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ekorren
Ekorren