Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas att rosen ska få igen livet och glansen





Jag hoppas att

vågen ska smälta samman

med havet


Jag hoppas fortfarande

att

Din ande förenar sig

med min ande

en dag


Jag hoppas ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 616 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2008-09-16 16:28



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Undersköna böljande tankar och må hoppet och lyckan uppfyllas!
2008-09-17

  Lyckohäxan Enediel
Ojj så vackert...gillar den underbart sköna tonen i raderna...så ödmjukt hoppfullt!
2008-09-17

  Nasrin
Vackert!!!!
2008-09-16

  Quasimodo
Ger en härlig känsla för det som väntar och ska bli !!!
2008-09-16

  lyckeli
Ord o bild i harmoni...
2008-09-16

    ej medlem längre
Du skriver vackra ord under en vacker bild. Om hopp och om andlig sammansmältning. Vi har nog alla en längtan efter att få uppgå i ngt större än vi själva.. uppleva den stora kärlekens gemenskap.
2008-09-16

  Fånga dagen
mycket vackert och längtande skrivet och en mycket vacker bild
Kram Anna-Karin
2008-09-16

    johanni
Drömmande längtan om hopp och återförening..
/Johanni
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic