Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅKLÄTT RUSMEDEL

du är dåraktig
stillastående
plats (!)
oöverkomlig storskalig mani

odör värre än
pest och förbjudna drag
fruktad lockelse
domnar nu
upplöses i dimma

dunkel
dov lusta
simmar i eget blod
drucken själ suktar
oviss
stel i väntan
på svar

dystra ögon
likt den föskräcktes djupa brunnar
krigsföring
mot tid
min
din tid
dagar av sår
bultar

---------------


anstötlig förälskelse ----> fiktiv?




Fri vers av Malin Magnusson
Läst 433 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-16 21:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
" A fiction romance..."

Bara det faktum att jag blir förälskad tycks väcka anstöt.
Ty en sådan som jag skall ju inte bli det.
Världen tillhör de vackra, som Mörbyligan sjöng.
Men nu kom vi bort från DIN dikt... Typiskt självcentrerade Larz Gustafsson!

Känner igen det där med dov och dunkel lusta.
Det finns något där. En viss attraktionskraft. Ett sug. Men ändå inte fullt ut.
Fast nu kanske jag gör bort mig totalt...igen.
2008-09-16

    Trast
Oanstötlig förälskelse ----------------- > Verklig?
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Malin Magnusson
Malin Magnusson