Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... grav.test positivt (hösten-00)...


Alldeles ny

Äppelkärna
Ögonstjärna

Vill hemlig stig
in och möta dig

Tassa runt och smeka
lura, le mot dig och leka

I Herrens hand i livets sköte
i tankens dans har vi stämt möte

Äppelkärna
Hemligstjärna

Tassar gärna tankens stig
leker lurig lek med dig

Äppelkärna
Morgonstjärna

I gryningsdagg du lilla gåva
glädjeskutt tills du vill sova

tills du vill sova Äppelkärna
tills du vill sova Midnattstjärna




Fri vers av Lia-Lej
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-16 22:30



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
Suveränt!
2008-09-20

  Maria T
Alltså, nu kommer mina tårar, glädjetårar.
Detta var det ljuvligaste jag har läst.
2008-09-19

  Albert
fy sjutton vad vackert!!!
2008-09-17

  Kristina Wallbing
wow, så fantastiskt fint!!! Ligger som en pärla i munnen! Glädjeskutt och kärleksfullt så det förslår! Lovsången till det alldeles nya lilla livet! :=D))
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej