Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om man kan bli bergtagen kanske man också kan bli hösttagen??!


... och samtidigt hörde jag kyrkklockorna...

Regnet hade strött silver

på varje höstgult löv

Vinden dansade i glittret


Septembersolen slösade

med sitt sista guld

I den friska klara kylan log hela byn

och samtidigt hörde jag kyrklockorna




Fri vers av Lia-Lej
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-16 22:55



Bookmark and Share


  Tabes
En dikt för alla sinnen. Känner kylan och dofterna...
2008-09-26

  Maria T
En mycket, mycket vacker höstdikt
Jag älskar höstens ljus
2008-09-19

  Kristina Wallbing
Åhh, ljuvligt skönt! Jovisst kan man bli hösttagen! Jag är det!
Din dikt doftar regn, jord och brinnande färger! Och slutet; vilken krona på ett vackert verk!
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej