Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten kommer krypandes på


Natten kommer krypandes på.

Ändå sitter jag här ensam.

Det är svart och det enda som
hörs är knäppandet av tangenter.

Det som skiljer natten från
mig är en lampa.

Den håller mig levande och orädd.

Natten kommer krypandes på och
här sitter jag. Ensam.




Övriga genrer av elinbelin
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-16 23:40



Bookmark and Share


    vemod
bra flyt i texten och den förmedlar en känsla som jag känner igen mig i på ett så bra sätt!

applåd!
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin