Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herrn och tomten i Eksjö!!

 

*

vem är han då

den okände

poeten

*

dansade in med solen

blixten ger honom

konturer

*

i

rummet som

fylldes med ord

 

poesi i alla dess former

*

tack till ronny berk en underbart

ordnad träff

för

poeter

*

eksjö

13-14 september 2008

*




Fri vers av KristinaE
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-17 00:56



Bookmark and Share


  Anders P VIP
tala om att "sitta i väggarna" :)
2008-09-17

  Lyckohäxan Enediel
Jo du...vem ÄR det? Gillar den bilden...förunderligt så bra han syns...häääärligt att veta att vi var fler än vi kunde skåda med blotta ögat ;)
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE