Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leende utfall



- leendets utfall -

virvlande kommer det oväntat
i främjande lust
för att rytmiskt frigöra
ett närmande till dig

du vet

röra hand
möta kind
fånga blick
luta nära

du vet

förena
andas
impulssläppa
fritt förfara
sig dansande framåt
till en känslovärld
med dig





Fri vers av Själabarn
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-17 14:12



Bookmark and Share


  livsdans
Åhh...vad snyggt skrivet...jag läste om leendets kraft att öppna för mötet mellan två människor...kände en härlig rörelse...
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn