Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRA BESKED

 

 

Besked

Kan vara

Bra

Dåliga

Fick Besked

Som är bra

En tung sten

Lossna från mina axlar

Fokus på att må bättre

Fokus till nya mål

Fokus till att få komma med

I ett sammanhang igen

Vara en del av samhället

Ge mitt bidrag insats

När jag mår bra och tillfrisknat

När jag har modet att släppa taget om det gamla

För att släppa in det nya

Fri från rädslan

Fri från självhatet

Att känna att man duger

Precis som man är

Ett bra besked

Leder till hopp

För framtiden

Och för att våga leva

I nuet




Fri vers av Fånga dagen
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-17 14:35



Bookmark and Share


  Regular
Underbart med sådana besked...och även för oss som får läsa denna hoppfulla och glädjande text
Applåd
2008-09-17

  Lyckohäxan Enediel
Väldigt glädjande att läsa sånt här! =)
Bra besked behövs :)
2008-09-17

  Mats Henricson
Bra och Upplyftande, även för andra, lite påminnande om min morgonhälsning till er alla idag ! Positiv och Optimistisk, mycket behövlig ! För Många....
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen