Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt återkommande


Som alltid
kommer du mig nära
bara
för att färdas bort igen
likt vågors rullningar
återgår till havet

Vill åkalla den kraft
riva de barriärer
som hindrar oss
att njuta
en enda
jordisk saga

men tragedin är redan skriven

Du skall för alltid möta min blick
passion skall alltid födas
sorger alltid följa

och våra frusna hjärtan

skall för alltid

krossas lätt






Övriga genrer av tanto
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-07-28 22:58



Bookmark and Share


  Nic
underbart vackert!
2005-07-30

    n.
Som alltid
kommer du mig nära
bara
för att färdas bort igen,
likt vågors rullningar
återgår till havet

mmmm. fantastiskt bra dikt!
2005-07-30
  > Nästa text
< Föregående

tanto