Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste

Säg mig hur du gör det
hur du binder fast
mina ögon i dina
så att tiden liksom
vilar i sig själv
och lär mig hur du
lyckas att ge mig
tyngd i magen
på det där sättet
som får huden att
rycka sig några
milimeter närmare
din hud
du sväljer mina ord
dina andetag själ mina ord
innan jag själv får chansen
att förstå dem
du gör mig svag
liten tyst självande darrande
trembling touching falling
och allt annat jag
inte borde vara
visa mig hur någon
som du
får någon som jag
att falla så hårt
lär mig att hålla
kvar dig






Fri vers av Snöfjäril
Läst 532 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-17 15:19



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Mumma för den kärlekstörstande för fan och slutraden mhmmm, inhalerar och viskar lär mig med.
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Snöfjäril
Snöfjäril